17 december 2007

Kerstversiering in Brussel verwijderd, te choquerend voor moslims!

Geplaatst door sioenederland op december 16, 2007

De oprichters van SIOE Nederland hebben op 11 september jl. het Paleis van Justitie te Brussel van buiten, maar ook van binnen gezien. Maar liefst 7 1/2 uur hebben wij de saaie gevangeniscellen van binnen kunnen bekijken. Wij werden opgepakt alvorens de demonstratie van SIOE was begonnen. De vrijheid van meningsuiting werd in de kiem gesmoord uit angst voor de reacties vanuit de islamitische gemeenschap in Brussel.

Burgemeester Thielemans van Brussel had de demonstratie verboden, waarvoor hij twee weken geleden een fraaie prijs heeft ontvangen van het Antifascistisch Front (AFF). Het gaat om een rode driehoek die symbool staat voor de strijd tegen onverdraagzaamheid en toenemende onmenselijkheid. Thielemans krijgt de onderscheiding omdat hij de betoging tegen de islamisering van Europa op 11 september heeft verboden.

Het is niet nodig om te stemmen in een poll wie de grootste Eurodhimmi is, dat mag duidelijk zijn; dat is Burgemeester Thielemans.

Ook de mensen die werkzaam zijn in het Paleis van Justitie willen graag dat hun werkplek versierd kan worden met enige kerstversiering. Het is tenslotte over twee weken kerst. Maar…..onze Eurodhimmi heeft opdracht gegeven om de kerstversiering, die inmiddels al opgehangen was, te verwijderen. De versiering is verwijderd om niemand te choqueren. De enigen die hierdoor gechoqueerd of beledigd kunnen zijn, zijn uiteraard de moslims. “We moeten neutraal zijn voor de moslims”. Wat Christenen en ongelovigen hiervan vinden, maakt helemaal niets uit. Het gaat om de moslims, om hen te plezieren.

Neutraal? Van wie moeten de Belgen neutraal zijn? Moeten is dwang! Werknemers mogen niet met de pers spreken, doen ze dit wel, dan volgt er ontslag.

Dit is hetzelfde gedrag als wat Thielemans had voor en tijdens de demonstratie van SIOE. “Ik wil niet dat er gedemonstreerd wordt, dus word je gearresteerd”, “ik wil niet dat moslims boos worden, dus halen we de kerstversiering weg”. We spreken hier van een totalitair regime.

Thielemans kan dit naar de pers niet verdedigen, vandaar dat de werknemers de mond wordt gesnoerd. Dit is meer dan schandalig, niet alleen van Thielemans, maar ook dat dit wordt geaccepteerd door de bevolking. In heel Europa!

SIOE accepteert het niet en wij zullen in 2008, wederom demonstreren in Brussel.