25 maart 2010

Mooi!! Eindelijk kunnen we een islaam-socialistische maatschappij oprichten

...en andersdenkenden (de niet politiek-correcten) voor eeuwig de mond snoeren. We gaan een fantastische toekomst tegemoet. Nu is de tijd om je uit te spreken, nu kun je de toekomst van Nederland bepalen. Stem Cohen, onze Leider, die de samenleving "bij-elkaar houdt". In alle vreedzaamheid zullen we dan op den duur gezellig met elkaar minstens 5 keer per dag leuke (schijn) beweginkjes in de richting van Mekka mogen maken. We zullen het ware Socialisme mogen ontdekken en het voorbeeld van de Profeet (moge deze kankerhond branden in de Hell) nauwgezet volgen, Hij (Mohammed) die ons voorging in de strijd tegen Christen -en Andersdenkenddom.

Mohammed, onze held! Wat jammer toch dat zijn erf-opvolger, Adolf Hitler, zijn politiek-correcte missie net niet helemaal ten einde heeft moge brengen. Cohen kan echter het tij doen keren! Maak het karwei af! Held der linkse islamisten! Ga stemmen op 9 juni!

...

-- Je begrijpt het wel, .. in een beetje ridicule omschrijvingen wordt hierboven de spot gedreven met Links en hun neiging om lichtelijk (naief) anti-semitisch te zijn.

Maar daar waar rook is, is vuur. Denk dus na. Wilders is natuurlijk geen optie (hoewel wij linksen soms enige sympatie voor zijn boodschap kunnen hebben). Maar Cohen is HELEMAAL geen optie. Er zal dan echt niets veranderen, integendeel; moslims gaan dan veel meer macht krijgen, want dat is de poliiek-correcte trent op dit moment.

Wat rest ons, ECHTE linksen dan nog? Blanco stemmen wellicht. Of SGP, die zijn niet links, maar hebben wel vaak gelijk.

(zouden wij linksen anders misschien weleens soms, een beetje wat minder gelijk hebben, veel minder misschien dan dat wij ons, studiebollen dat we zijn, .. ons soms , ons eigen welleens in verbeelding kunnen hebben of halen?)

Misschien bestaat God toch wel en moeten we eens een Bijbel gaan lezen of zo.

Tja....