5 november 2010

economisch - maatschappelijke ramp

.. voor de westerse wereld dreigt er een ongenadeloze economische en maatschappelijke ramp. Velen zullen werkeloos worden en aan de bedelstaf raken. Velen zullen sterven. De welvaart in de wereld zal namelijk 'eerlijk' verdeeld worden. Dus Wij een beetje minder en Zij een beetje meer. De socialisten beginnen enigzsins hun zin te krijgen. In China begint het '..en Zij een beetje meer ..' het eerst. En in India, Zuid-Amerika. Niks Rusland, Afrika, die komen pas later, als China het wil. China wordt namelijk de nieuwe wereldmacht en daar kunnen we helemaal niets aan doen. De communisten hebben namelijk de kracht van het kapitalisme ontdekt.

Maar eerst komt er een nieuwe economische orde, onder leiding van de USA. Ze zullen namelijk het stokje overdragen aan hun opvolgers, de Chinezen en dat gebeurt met een stevige economische crisis. En dat begint nu.

Niet de regeringsleiders zijn overigens aan de macht, het zijn de particulieren die de banken bezitten, inclusief alle centrale banken in de wereld. Deze particulieren hebben thans besloten dat het moment is aangebroken om de machtsoverdracht te doen verwezenlijken. Ze deden dit door 600 miljard dollar aan extra geld ten behoeve van de Amerikaanse economie te creeren. Uit het niets , zoals altijd. Zij weten dat dit de genade klap is.

Advies: koop een vuurwapen met veel munitie. Hamster houdbare etenswaren zoveel als je kunt en sla veel water in, ook jerry-cans kraanwater. Koop een olie-toestel , zodat je kunt koken. En veel olie. Zuivere olie.

En bid voor je familie. De 600 miljard zullen alles en iedereen op aarde in diepe ellende gaan storten. Wees dus voorbereid en ingelicht.

... Chinese Professor ...

.