20 juli 2008

Beste Annelies,

Tien jaar geleden werden de autochtonen reeds de Rotterdamse achterstandswijken uitgeslagen - ook ik.
De politie, met name buurtagent Van Haaften, raadde aangifte af, maar wilde best urenlang kletsen en koffie schenken. Uiteindelijk kwam het advies altijd op hetzelfde neer: u kunt beter verhuizen naar een andere buurt.
De agressieve turken en marokkanen die met bedreigingen en daadwerkelijk geweld alle autochtonen de portieken uitjoegen (de meerderheid wint), hebben NOOIT bezoek gekregen van buurtagent Van Haaften.
Inmiddels is die buurt en nog steeds zeer slecht aan toe - maar behoorlijk monocultureel: alles islamitisch, behalve de Antillianen (die zijn lang, ongenaakbaar, verslaafd aan harddrugs en vuurwapengevaarlijk).
In mijn archief dateren de eerste berichten over gemeentelijke activiteiten om de verloedering van deze wijk tegen te gaan van begin jaren 80.
Het stadsbestuur van Rotterdam heeft het voor elkaar: 25 jaar wanbeleid, dure, nutteloze plannen en beloften. Met een korte periode dat het beter ging: de vier jaar dat Pim Fortuyns Leefbaar Rotterdam de macht had. Inmiddels is de PvdA weer aan de macht en zijn de achterstandswijken weggezakt in uitzichtsloze islamisering annex criminalisering.

Overigens houden we GeenStijl in de gaten!

Geplaatst door: Cor | 24 juni 2008 om 14:06


Bovenstaand is een van de reacties n.a.v. de posting Beste Annelies op HoeiBoei

.