2 november 2008

achttien maatregelen om de immigratiestroom ECHT in te dammen

Het zijn vast 'allemaal' fijne mensen, met een warm hart, de lieve schatten die dagelijks vanuit verre oorden ons landje binnenkomen om hier een nieuwe toekomst op te bouwen. Maar het worden er langzamerhand wel erg veel eigenlijk. En het zijn er nu al zo erg veel, dat er problemen zijn ontstaan, al een hele tijd geleden al en het wordt steeds erger. Niet alle schatten geven problemen natuurlijk, maar een belangrijk deel van hen is hier niet naartoe gekomen om voortaan als Nederlander onder de Nederlanders te zijn, hun kansen waarnemend, bouwen aan de toekomst van henzelf en van ons allemaal. Nee, zij komen omdat hun familie hier al eerder een plekje verwierf en ze zijn geadviseerd om, net als hen, ook in weelde te kunnen leven zonder daar enige moeite voor te hoeven doen, behalve het ondernemen van de enkele reis dan.
En daarna, als ze er eenmaal zijn, dan baren hun vrouwen kinderen. Veel kinderen, die groot gebracht worden met waarden en normen die totaal niet aansluiten bij dat wat in dit kleine landje voor normaal gehouden wordt. Want in hun thuisland kenden zij ze niet. Geen arbeidsmoraal, geen respect voor vrouwen. Geen 'warmte' voor de medemens. Geen begrip voor anderslevenden, zoals homo's, vrijgezellen of alleenstaande oudevandagen. Geen inlevingsvermogen in de ander, die verder afstaat van die uit hun eigen clan.
Dit soort mensen, kille, onverdraagzame, onbarmhartige egoistische mensen, die hun eigen cultuur hoger achten dan de onze, dit soort mensen, vormen een steeds groter wordende groep in de Nederlandse samenleving. En ze zijn dus geimporteerd, ze zijn zelf geen Nederlanders, zelfs niet na enkele generaties; ze blijven hun eigen cultuur, hun eigen waarden en normen, behouden. En daar zijn ze trots op.
Over religie zal ik het maar niet hebben,dat maakt het allemaal nog veel erger (zie de vele verwijzingen op deze site naar 'de islam'). Huidskleur doet ook niet ter zake, het probleem met deze groep, een profiterende 'onderlaag', is dat ze zich niet schikken naar de Nederlandse, westerse mores.
De problemen die dit oplevert zijn inmiddels bekend. De oplossing ook. Alleen is er een klein probleempje hiermee: de oplossing is niet politiek correct. Als 'linkse lul' geef ik DE oplossing aan. En die is gelijk aan wat aangedragen wordt door de rechtse Partij Van de Vrijheid van Geert Wilders en is te lezen op hun site:

PVV immigratieplan (de achttien maatregelen)

Voor een linkse lul is het overigens best vervelend om dagelijks mee te maken dat rechtse logica veel beter werkt dan linkse dromen. Jammer, maar helaas.

.