7 november 2008

Ron Paul Warns Of Great Shift Toward Global Government Under Obama

(infowars)

Het bekende kritische Texaanse Congreslid en voormalig presidentskandidaat Ron Paul heeft gewaarschuwd dat de combinatie van de wereldwijde euforie over de verkiezing van Barack Obama en de overweldigende angst voor grote internationale crises, een cataclysmische verandering teweeg kunnen brengen en een nieuwe wereldorde tot stand kunnen brengen, resulterend in een wereldregering onder Barack Obama.

Volgens Ron Paul hangt er een sfeer van ontzetting rondom de verandering van de wacht in het Witte Huis en op Capitol Hill. 'Ik voel het al een tijdje. Ik denk niet dat zijn verkiezing een verrassing was, maar de rethoriek wordt steeds krachtiger en men wordt steeds brutaler.'

'McCain was duidelijk een backup-kandidaat, voor het geval er iets gebeurd zou zijn waardoor Obama niet gewonnen zou hebben. Maar Obama werd al lange tijd naar voren geschoven.' Paul denkt dat de winnaar van de verkiezingen al lang vaststond en is bepaald door de gezamelijke elite.

'Obama zal de financiƫle crisis, die steeds erger wordt, gebruiken om meer macht te krijgen, en er zullen over de hele wereld meer militaire schermutselingen zijn,' aldus Paul. Tevens waarschuwde hij ervoor dat veel Republikeinen Obama zullen steunen, alleen om bij hem in een goed blaadje te komen vanwege het feit dat hij zo populair is bij het volk.

De 'internationale crisis' die volgens Colin Powell, Joe Biden en Zbigniew Brzezinski vast en zeker zal uitbreken tijdens de eerste weken na Obama's intrek in het Witte Huis, zal volgens Ron Paul leiden tot een wereldregering.

'Ik denk dat er een nieuwe monetaire orde komt. Ze zullen het heel beperkt laten klinken en niet toegeven dat het in feite een wereldregering is, ondanks het feit dat ze al het geld van de wereld zullen controleren en daarmee indirekt ook alle legers.'

'Een centrale wereldbank, een wereldwijde regulatie en een centrale controle van het hele wereldsysteem, van alle goederen en alle natuurlijke hulpbronnen - hoe kun je dit anders omschrijven dan een wereldregering?'

'Obama zou niet gekozen zijn als hij hier niet mee in de pas zou lopen. Als de conferentie over het nieuwe monetaire systeem begint, op 15 november, kan dat het begin zijn van het einde van wat er nog over is van onze nationale soevereiniteit.' Daarbij wijst hij erop dat de wereldwijde media Obama nu al als wereldleider of wereldpresident omschrijven.

Paul denkt dat de nieuwe president dankzij de regering Bush nu alle middelen in handen heeft om de 'war on terror' te laten escaleren. 'Onder Bush hebben we een nieuwe doctrine gekregen, waardoor we preventief landen mogen aanvallen, zoals we recent ook in Pakistan en Syriƫ hebben gedaan. De meeste Amerikanen hebben geen benul wat er nu allemaal staat te gebeuren.' Hij suggereert dat zo'n escalatie kan plaatsvinden na bijvoorbeeld een 'false flag' incident, zoals in de Golf van Tonkin (Vietnam) en volgens velen ook de aanslagen op 11 september 2001.

interview http://www.infowars.net/051108RP.mp3