27 juni 2009

Ons zuurverdiende belastinggeld wordt weer weggepleurd aan kut-kanker-***-moslims, die eigenlijk gewoon het land uitgeflikkerd zouden moeten worden!

lees:
Amanda (Volkskrant)

Het wordt tijd om Nederland te Normaliseren. Terug naar NORMAAL. Normaal is dat je je aanpast, als je een gast bent, dat je je dus als gast gedraagt, dat je je bescheiden opstelt en dankbaar bent voor de gastvrijheid en alle kansen op persoonlijke ontwikkeling die je geboden worden.
Het blijkt, uit talloze ervaringen, steeds maar weer en weer, dat veel moslims onvoorstelbare vuile vieze smerige kankerhonden zijn die zich buitengewoon vuil, vies smerig en fascistisch gedragen. Ze discrimineren als de gekken, ze gedragen zich als de grootste, smerigste, vuile hufters die we ooit in ons land hebben meegemaakt. Ze zijn super-asociaal, uiterst-extreem rechts, ultra-nazistisch en hebben totaal geen respect voor wat voor leven dan ook.

Ze worden geholpen door Hollandse, lieve, goedbedoelende medemensen, die de moslims als zeilige mensen zien. Die vuile tering moslims doen hun uiterste best om dit beeld van 'zieligheid' hoog te houden, maar uiteraard weten ze zelf wel beter! En onze lieve Hollandse medelanders, die lieve naive schatten van de PVDA en GroenLinks en van D'66 en de SP... ze trappen er steeds weer in.

Het wordt tijd om Nederland te NORMALISEREN. Het wordt tijd om het vieze moslimtuig het land uit te trappen en het wordt tijd om die linkse sukkels, hoe lief ze ook zijn, erachteraan te sturen! Normaliseren!
Natuurlijk moeten de wel goed aangepaste moslims (liever niet met hun foute duivelsdienst) gewoon in ons land kunnen blijven wonen en werken, want we hebben ze misschien nodig. En verder: noem je zoon 'ns Willem in plaats van Mohammed, daar score je punten mee!
Jammergenoeg zijn het maar heel weinig moslims die dit soort dingen snappen.

Jammer voor ons land, tenzij we gaan Normaliseren.
NU is de tijd! (en sorry voor de uitgesproken taal; dit schijnt tegenwoordig Normaal te zijn ..., hmmm..)

,

Oh, lees ook even dit.

"... Ja, zei hij, die gescheiden zitplaatsen in Theater Zuidplein, dat was fout maar het was niet zo heel erg fout want er zaten goede bedoelingen achter ...'

Tja, dat bedoel ik nou.

.