11 juli 2009

Islamitisch (fascistisch) tuig heeft nu zelfs New York onder de duim gekregen!

De Bakermat der Vrijheid moet er aan geloven: het islamitisch suikerfeest en het offerfeest zijn in New York officieel erkende feestdagen geworden. Het einde is nu zoek. In Engeland bestaan al shariarechtbanken, in Zweden worden de massale door moslims gepleegde verkrachtingen in feite gedoogd en de jihad autobranden, die dagelijks in Frankrijk plaatsvinden worden door de media doodgezwegen. Oh, en dat van die 'OeiGoeren' in China .. het zijn moslims en ze plegen extreem veel geweld. Need I say more...

NU kunnen we het tij nog keren, althans voor zover mogelijk. Straks kan het niet meer, want dan hebben de ECHTE progressieven geen meerderheid meer. Straks hebben de moslims namelijk de meerderheid en dan zal, geheel op democratische wijze, de sharia worden ingevoerd.

Hoe heeft het zover kunnen komen ...


UPDATE. (21 juli) We weten niet zo veel over de Oeigoeren, dus kunnen we daar voorlopig geen gegronde uitspraken over doen (Oei). Lees een stukje op HVV hierover (in het licht van de uitblijvende islamitische ophef over hun onderdrukking).

Bekijk de uitzending van Paul Rosemullerdt.

.