21 november 2009

klimaat-fascisten

Het zeer staatsgevaarlijke en extreem fascistische Groenlinks, een Nederlandse, parlementaire terreurbeweging, baseert zich voortdurend op valse, ultra nazistische propaganda om hun vuile duivelse agenda aan de gewone, nietsvermoedende, domme Nederlandse linkse sukkel te doen verkopen als zijnde een lieve, vreedzame en vooral, noodzakelijke gedachte om de wereld te redden van de onontkoombare ondergang, veroorzaakt door de medogenloze hebzucht van het moderne kapitalisme.

Femke Halsekut is daarbij niets anders dan een Herman Goering in 'disguise', te dienste van het Kwade en aangesteld tot verderf des mensen. In de 15e eeuw hadden we haar verbrandt, maar dat is nu niet meer in de mode. Nu kunnen we, na de aankomende staatsgreep ter redding van ons land, slechts een redelijke gevangenisstraf aan deze heks opleggen.

In hun vuile propagandistische strijd, ter verovering van het domme links georienteerde volk, hebben de Goerings van onze tijd een nieuwe dreiging uitgevonden: Global Warming (de nieuwe Joden) en het Probleem van de CO2 uitstoot.

Blody hell! Normaal denkende mensen snappen vrij snel waarmee we hier van doen hebben: een nieuwe Nazi campagne. Alle feiten over dit verzonnen probleem zijn natuurlijk gebaseerd op leugens. Leugens, die door de officiele staatsorganen als absolute waarheid de wereld in worden geslingerd.

Propaganda en indoctrinatie van de bovenste orde. Best knap gedaan moet ik zeggen.


Maar onderschat niet de kracht van het internet - en de bloggers!

Wij leggen de leugen bloot en vertellen hoe de Echte waarheid in elkaar steekt;

Deze video is een voorbeeld van hoe wij iedereen van JUISTE informatie willen voorzien en dat de staatsgreep noodzakelijk is en veel steun verdient.Wat zal jouw taak tijdens de staatsgreep zijn?

Wees moedig!