20 augustus 2009

Oxford trapt er in.

Het smerige, fascistische moslimtuig doet er, met gebruikmaking van de meest vuile en listige truuks, alles aan om in de best gewaardeerde instituten van de westerse beschaving door te dringen, zodat ze geleidelijk aan, maar met de grootste doeltreffendheid hun duivelse plannen "ongemerkt" in onze vredige en beschaafde samenleving tot uitvoering kunnen brengen. Om onze hoogstaande westerse cultuur, langzaam maar zeker, om te vormen tot een chaotisch, duivels (burger)oorlogsgebied.

Een van de smerigste ratten die de moslimwereld voor ons in petto heeft is Tariq Ramadam, een volgeling van Mohammed (moge God zijn ziel in de Hel werpen).

Zelfs in het overmatig politiek correcte (lees, de weg kwijt zijnde) Nederland is deze semi-terrorist al uitgekotst, maar in Engeland, het land der ongekende naieve sukkels en linkse nazies, daar kan deze klootzak (Ramadan) nog steeds terecht (om flink wat geld voor niks te incasseren) bij een prestigieus intstituut.
wanneer gaat dit vreselijk stuk schorum de Nobelprijs voor de vrede in ontvangst nemen?

Het schokkende Telegraaf bericht.

Volkskrant
.

Deze Enorme BoereLul wordt daar (in het ooit zo mooie westerse Engeland) gefinancieerd door een afgezant van de DUIVEL, Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani. Het Serpent, welks slechts EEN doel voor ogen heeft: de ondergang der mensheid.

(Maar: ...er gaat een moment komen dat het volk zijn macht in eigen handen zal nemen)


Hamad Bin Khalifa Al Thani, dienaar van de Satan.
.