20 augustus 2009

Partij van de Afbraak flikkert dissident eruit (waarschuwing: satire en waarheid)

Communistische steil anno 2009. Niemand zal kritiek uiten op het Project der Untergang van de Nederlanden, Satans wil zal geschiede! En aldus werd een weldenkend mens uit de Nazistische Partei von den Auslander & islam-fascismuss gesetzt. Van de gewone, normale, trotse Nederlandse cultuur van vrijzinnigheid en tolerantie is hier geen sprake meer bij dit soort vuile moslim en fascisten-gajus.

Omdat "Ger Struik (PVDA)" een kritisch woord op Het Vrije Volk publiceerde, kan ie van zijn bazen nu aan het gas.

Deze bijdragen zijn van "Ger": Wilders jaagt de moslims de moskee uit en commissaris Ad Smit, het wonderkind van het Amsterdamse politiekorps. Hij sprak de waarheid, maar die mag natuurlijk niet verteld worden van de Nieuwe Fascisten. Zij staan namelijk in dienst van de Duivel, het kwaad, Lucifer, de oude Serpent die ons allen in de afgrond probeert te (doen) werpen, samen met hem de Hel in. De linkse beweging voert niet voor niets de kleur ROOD als haar belangrijkste herkenningsteken. Het teken van de duivel, de Satan die ons bloed wil drinken en ons in het (rode!) vuur der Hel wil laten werpen.

De socialistische ideologie is een dwaalleer, een list van de Duivel. Een ieder die in deze val trapt is verdoemd voor de eeuwigheid, .. maar tijdens dit leven is er voor de afvallige en de dwalende gelukkig nog enige hoop. Kom tot bekering en je zal gered worden, gered van de Duivels' vuile plan, zijn smerige lotsbestemming die hij voor heeft met de beschaafde wereld, zijn vuile listen om onze westerse maatschappij te vergiftigen met islamitische onmenselijkheden.

Er is evenwel goede hoop: de beschaafde mens zal ooit een keer het heft in eigen hand nemen en alle Kwaad de wereld uit helpen (lees het recht in eigen hand nemen en het moslimtuig het land uit flikkeren, te samen met de linkse kankerhonden).

De muis heeft gezegt. Lees vooral ook:

Medewerking aan HVV kost PvdA-er Ger Struik de kop


Als het KWAAD in de wereld is (de islaam & socialisme), dan moet er ook Het Goede zijn (maar wat is dat dan?).


God bestaat

Oohw, en ... (behalve alles over God) besef dat we hier enigsinds een stukje der kunst van de satire uitoefenen, natuurlijk (sorry hoor).